Δραστηριότητες

Στη Σαντορίνη οι επιλογές είναι πολλές. Αν αγαπάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στα όμορφα μονοπάτια του νησιού ή μια εκδρομή στα ηφαιστειογενή γειτονικά νησιά.

Winetours

Γνωρίστε τα διάσημα παραδοσιακά οινοποιεία της Σαντορίνης και μάθετε τα πάντα για την πανάρχαια τέχνη της Σαντορινέικης αμπελουργίας. Χάρη στο πλούσιο, μετα-ηφαιστειακό έδαφος του νησιού και τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ, οι τοπικοί αμπελώνες παράγουν εξαιρετικές, διεθνώς βραβευμένες, ποικιλίες κρασιού. Στα επισκέψιμα οινοποιεία της Σαντορίνης θα μυηθείτε στις γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών που παράγονται από τον ηφαιστειακό αμπελώνα ηλικίας άνω των 3.200 ετών. Δοκιμάστε το περίφημο Βινσάντο και τα κρασιά που παράγονται από τις τοπικές ποικιλίες ασύρτικο, αθήρι, αηδάνι.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την εκδρομή στα πιο δημοφιλή οινοποιεία και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ιστιοπλοΐα

Ένα μεγάλο ‘’ναι’’ σε μία εκδρομή με καταμαράν ή γιοτ για να θαυμάσετε την άγρια ομορφιά του ηφαιστειακού τοπίου της Σαντορίνης. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την εκδρομή με snorkeling ή καταδύσεις κοντά στον ηφαιστειακό κρατήρα για να εξερευνήσετε τον πλούσιο υποθαλάσσιο κόσμο του νησιού. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο σε απομονωμένες παραλίες, ή να επισκεφτείτε όλες τις διάσημες σε μια μέρα.

Θαλάσσια σπορ

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ήλιος, θάλασσα και διασκέδαση, και ο καλύτερος τρόπος για να το ζήσετε στο έπακρο, είναι φυσικά τα θαλάσσια σπορ. Κατάδυση, κολύμβηση με αναπνευστήρα, τζετ σκι, SUP ή σέρφινγκ, η επιλογή είναι δική σας.

Περιήγηση με ελικόπτερο

Η πιο συναρπαστική δραστηριότητα από τον ουρανό, απολαμβάνοντας την άγρια ομορφιά και ανακαλύπτοντας κάθε σημείο της Σαντορίνης.